En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

miércoles, 25 de enero de 2012

Dimarts, 24 de Gener de 2012.

La classe de dimarts va tenir amb l’Angels, amb la qual vam poder experimentar la manera de crear una pàgina web pròpia. Potser al començament de la classe aquesta va ser una mica caòtica, suposo que tots estem cansats, però més tard va anar adquirint un sentit lògic i força interessant.
La veritat és que mai m’havia parat a pensar com podria crear una pàgina web totalment nova, des del seu començament i en realitat crec que és una pràctica a la qual li podem donar un sentit, dins de l’àmbit de l’ensenyament, molt interessant. Amb això no vull dir que, en un futur, ens posem a crear pàgines web amb els nostres petits alumnes, crec que seria pràcticament impensable, però si que li trobo un sentit si penso en el mestres i en les possibilitats de treballar les pàgines web dins del centre educatiu. Com a futurs educadors ja hem après a fer ús de diversos programes que podem trobar-nos a les escoles, com el moodle, el bloc, el Jclic, entre d’altres, però saber crear pàgines web ha estat tota una novetat. Penso que dins del centre és important poder manejar aquest tipus de material digital per tal de poder modificar les dades del centre a la seva pròpia pàgina web, actualitzar-les, crear d’altres noves amb diferents informacions que les famílies dels alumnes poden necessitar, enllaçar aquestes pàgines, etc.
Encara hem de donar-li els últims retocs a aquesta pàgina web però, personalment crec que ha estat una pràctica en la que la meva companya i jo, tot  i que ha suposat una feina bastant gran i que tenim poc temps per deixar-la enllestida del to, hem après molt de fer i desfer amb el programa Kompozer, que és el que vam haver de utilitzar tant a l’aula de la Universitat com més tard en el nostre propi ordinador. Al principi ens va costar una mica agafar per on anava, la veritat és que personalment opino que no és un programa molt senzill, però buscant i provant van arribar a fer avenços que en un principi pensàvem que serien impossibles sense l’ajuda del propi mestre. Crec que el treball en equip, per a mi personalment, ha estat clau durant aquesta pràctica i que la col·laboració entre la meva parella i jo va ser essencial per tal de poder fer un bon treball.
Per totes les raons que he exposat anteriorment crec que treballar amb aquesta nova eina digital és molt interessant i de mica en mica ens enriquim de nous coneixements que a curt o a llarg termini poden ser molt útils tant en la nostra vida professional com en la personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario