En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

viernes, 27 de enero de 2012

Dijous, 26 de Gener de 2012.

Hola bloggers/es!!!!
Avui, com l’altre dia la classe a girat entorn a la creació d’una pàgina web. La veritat és que tot ha estat força confús a l’aula, el professor intentava donar les consignes més adients per tal de poder entendre la nostra feina de la millor manera possible però, en realitat crec que a tot el grup en conjunt li ha costat massa engegar la seva feina i fer-la correctament. Som molts, hi ha molta feina i només un professor. Tot i amb això, ens hem entès bastant bé entre tots i hem aprofitat tot el temps que hem pogut al màxim.
En canvi, la meva sorpresa, i la de la meva parella ha sorgit quan hem intentat fer aquesta pàgina web després de la classe. No hi havia manera, i realment ens hem sentit molt perdudes i molt impotents davant d’una feina que no hem sabut com portar-la a terme.
Crec que és molt important treballar amb aquest tipus de programes, que en realitat ens aporten molt a nivell personal i ens ajuden a tenir molts i diferents recursos per treballar tant a nivell personal com professional, però també és cert que totes les persones necessitem el nostre temps per tal de poder interioritzar de manera significativa tota la informació que ens arriba des de fora, i encara més si aquesta informació és totalment nova. Per aquestes raons, penso que la classe es podria haver portat a terme d’una altra manera, i més encara, crec també que la feina que se’ns ha demanat, d’una setmana per a una altra, podria estar acabada si ens haguessin informat abans.
Encara que penso que aquesta activitat, al meu parer, és complicada i s’ha de treballar amb tranquil·litat, no penso que la nostra feina no sigui important i que allò que els professors ens volen transmetre tampoc ho sigui; ens ajuden, ens escolten, ens guien, etc, simplement crec que una feina ben feta i un poc temps per fer-la són pràcticament incompatibles.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario