En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

jueves, 19 de enero de 2012

Dimarts, 10 de Gener de 2012.

Hola a tots/es bloggers/es,  després d’un curt període de vacances toca tornar a la feina i això precisament és allò que hem fet a classe d’Alfabetització amb l’Àngels.
La nostra feina ha estat terminar un mini projecte que vam començar abans de vacances i que ens van semblar molt interessant a tota la classe. El programa amb el que havíem de treballar és el “StopMotion”, juntament amb el “CorelDraw” del qual vam fer ús amb anterioritat. L’activitat va consistir en fer una petita animació a partir de les imatges que vam trobar a Internet , les quals vam retocar anteriorment.  En realitat la feina no va ser fàcil, i l’animació va suposar molta feina per a tots nosaltres però el resultat va ser increïble. Personalment puc afirmar que treballar les noves tecnologies amb programes informàtics tan interessants com aquests, i que a més et donen tantes formes diferents de treballar és una experiència, al meu parer, molt gratificant.
És cert que potser treballar amb quest tipus de programes a Educació Infantil és massa complicat però, adaptant les activitats per a infants i amb la nostra ajuda, com a docents, es podrien fer a les aules projectes realment interessants i força bonics en els quals els infants podrien participar de forma activa. Donant les instruccions necessàries i facilitant part de la feina als petits poden fer una part del treball que segurament els hi resultarà molt interessant i molt més quan vegin el resultat final.
En resum, penso que les activitats experimentades durant aquesta sessió han estat molt motivadores per a tots nosaltres i la veritat és que el treball a nivell de grup de manera col·laborativa entre els diversos petits grups de l’aula ha ajudat molt a fer la feina de manera que tots participéssim en l’activitat proposada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario