En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

jueves, 19 de enero de 2012

Dimarts, 17 de Gener de 2012.

La classe d’avui ha estat com una mena de comiat i de benvinguda al mateix temps. Amb l’Eduard hem pogut entendre molt millor tota la feina que ens va demanar abans de vacances però, la qual es va posposar fins a aquestes dates.
He tingut la sensació, a l’aula, de que tot allò que explicava, i que posteriorment havíem de treballar nosaltres de manera autònoma, ja estava explicat però no, eren conceptes semblants que estaven relacionats amb d’altres activitats fetes a classe però, alhora, eren també molt diferents i,al meu parer, interessants.
Hem parlat del Blog (del personal i del de l’assignatura), del Moodle que vam crear ja fa temps però amb una visió de que podríem fer coses molt més innovadores amb aquests programes que fa un temps. D’aquesta manera hem utilitzat diversos recursos interessants que serveixen per complimentar els programes que, individualment, hem creat per aquesta assignatura. Són recursos molt interessant que ens amplien la nostra mirada sobre la manera de retocar i canviar diferents aspectes a les pàgines webs que hem creat. 
D’altra banda, en el seu dia ja vaig pensar que era molt interessant crear aquests tipus de pàgines web (Moodle o Blog), pel fet de que en un futur , a una escola, podem fer servir aquests recursos amb els nostres alumnes (poden tenir un moodle a l’escola i un blog personal de cada classe o de cada curs), de manera que si som capaços de treballar amb aquestes eines, i a més podem ampliar els nostres coneixements per donar-los a conèixer als altres en algun moment és un fet beneficiós en dos sentits diferents però igual d’importants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario