En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

martes, 29 de noviembre de 2011

Dimarts, 29 de novembre de 2011.

 Avui la sessió a l’aula m’ha agradat força. Moltes altres vegades, els dimarts hem treballat amb imatges, “photoshop”, etc, però avui hem treballat amb un programa que, penso, que tots coneixem, el “power point”, encara que donant-li un ús molt diferent al que jo estava acostumada fins a aquest moment.
Habitualment he treballat amb “power point” per fer presentacions a l’aula, davant dels meus companys/es de grup o simplement per fer treballs molt més visuals que els que normalment fem amb el “word”. Avui hem pogut treballar amb “power point” fent-lo servir com una mena de “joc”. Amb diferents imatges i diverses fotografies anàvem construint activitats que consistien en “cliclar” a sobre de les fotografies escollides, de manera que podies fer l’activitat de manera correcta, i aleshores les diapositives et portaven fins a unes altres o al contrari. El fet de poder crear “hipervincles” d’unes  diapositives a unes altres m’ha semblat molt interessant, i molt més encara comprovar que realment podem fer “jocs” molt senzills amb programes informàtics que coneixem.
La veritat és que he anat descobrint de mica en mica les diferents opcions que aquest programa ens proporcionava, per tal de poder manipular-lo i no treballar amb ell com sempre (fent presentacions, etc). A mesura que anava descobrint més recursos del programa, i amb l’ajuda de la meva companya de grup, volíem fer l’activitat encara més complexa i molt més completa, ja que hem pogut comprovar que cada vegada que entens més un programa que et sembla atractiu vols experimentar encara més amb ell, investigar, moure coses del seu lloc, etc.
D’altra banda considero que el fet de que se’ns ensenyi a fer activitats d’aquesta mena amb programes senzills, familiars per a nosaltres és eficient, a nivell totalment personal crec que, en un futur, podria fer servir el programa per crear activitats semblants a les que hem experimentat. No vull dir que tot el que he après durant aquest temps sigui menys important, tot allò que hem anat descobrint ha tingut el seu sentit, però és realment cert que aquesta activitat m’ha semblat interessant, entretinguda, divertida i alhora crec que molt pràctica com a futures mestres d’infantil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario