En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

sábado, 26 de noviembre de 2011

Dijous, 24 de novembre de 2011.

La classe de dijous passat, com en altres sessions de classe, l’aprenentatge ha estat totalment autònom i amb l’ajuda dels nostres companys de feina. Hem estat nosaltres mateixos com a alumnes els que hem anat treballant, en grup, tota l’estona. La veritat és que haig de reconèixer que aquestes sessions penso que enriqueixen molt als alumnes, a nosaltres mateixos com a tals, pel fet de que treballem de manera conjunta amb els nostres companys/es de grup fins a arribar a uns acords que s’estableixen a mesura que la feina feta avança, i es creen alhora d’altres acords nous que finalitzaran al final de l’activitat.
Com que l’activitat que hem de dur a terme la setmana entrant és de grup i es tracta una expressió oral davant de tota la resta de classe ens hem hagut de posar d’acord en molts aspectes. En la manera de fer la presentació, en la presentació en si com a eina essencial per visualitzar allò que volem explicar al nostre públic, en la manera en la qual volem expressar-nos per fer-nos entendre de manera fàcil etc. Però, de fet com que molta feina,com el repartiment de tasques, ja el portàvem des de casa no ens ha costat gaire posar-nos d’acord amb els nostres companys de grup, hem arribar a uns determinats acords de manera conjunta per fer una feina totalment correcta i que ajudi als altres, en un futur, amb noves eines de treball a les aules.
En resum, realment considero que el fet de poder fer diferents treballs en grup, amb els que tots els components del mateix puguin aprendre dels altres és una feina molt eficaç per aprendre de manera significativa molts i diferents aspectes que poden resultar-nos de gran utilitat en el nostre futur tant com a professionals i a nivell totalment personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario