En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

viernes, 11 de noviembre de 2011

Dijous, 10 de novembre de 2011.

 La veritat és que la classe m’ha semblat interessant, amb total sinceritat. He pogut comprovar que existeixen molts recursos a Internet per a mestres o futurs mestres, que ens poden donar una idea de com portar a terme diferents activitats, com fer-les divertides pels alumnes al mateix temps que aprenen, com treballar amb les TIC, compartint experiències amb altres mestres que ens poden donar a més d’idees opinions sobre si una activitat és eficient a l’aula o no.
Crec que alguna vegada m’havia plantejat que Internet és un bon recurs per cercar tot això que he comentat però mai havia intentat trobar aquests recursos i la veritat és que estic molt sorpresa amb el resultat final. Ara crec que sóc molt més conscient de tots els diversos recursos o idees que amb Internet podem arribar a trobar, podem tenir i “quedar-nos” per a nosaltres mateixos, per al nostre ús personal, sempre tenint en compte dels drets d’autor, etc. He trobat recursos a la web que ni tan sols era conscient de que existien i això m’ha agradat molt, ja que he trobat fins i tot webs a on els mestres poden crear els seus propis contes virtuals per més tard posar-los en comú amb els infants de l’aula.
A partir d’ara penso, que serà més fàcil trobar diferents activitats per a posar en pràctica amb infantil i tindré present que entre molts docents podem ajudar-nos per trobar solucions a diferents problemes, per adaptar les activitats, etc.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario