En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

miércoles, 7 de diciembre de 2011

Dijous, 1 de desembre de 2011.

El dijous de l’anterior setmana, com en altres ocasions anteriors, la classe va transcórrer de manera molt diferent a la habitual. Tots el companys de grup vam exposar un seguit de presentacions amb el programa “Power Point”, amb diferents informacions depenent sempre dels diversos temes a tractar.
La veritat és que vaig poder comprovar que els meus companys havien treballat força els seus propis temes, i així ho van demostrar en les corresponents presentacions. Cadascú de nosaltres vam poder veure i aprendre noves i diferents maneres de treballar amb les noves tecnologies a les aules d’infantil. La veritat és que mai havia pensat que amb infants tant petits es poguessin fer tantes activitats diferents que estan estretament relacionades amb les tecnologies que, normalment, tenen al seu abast dia a dia. Personalment penso que va ser una sessió mot interessant en la qual tots vam aprendre molt dels altres i dels recursos que ens ensenyaven a través de les presentacions.
D’altra banda, també vull destacar que moltes vegades quan se’ns demana que fem un treball de grup només ens centrem vertaderament en el nostre propi tema a tracta però, amb les presentacions que vam observar i que vam escoltar al llar de tota la classe crec que tothom va ser capaç d’apropar-se als diferents temes i centres d’interès que es van tractar. Penso que va ser molt interessant veure com tots ens havíem documentat i com, de manera molt visual, les presentacions ens ajudaven a entendre molt millor tot allò que es va explicar.
Com a futurs docents penso que el fet de que cada vegada coneixem més recursos per treballar amb els nostres infants, tenint present sempre les seves edats, és molt important, ja que els podem apropar a un món que encara que estigui molt integrat en la nostra societat, a vegades, no arriba a tots per igual, ja que la manera de treballar diferents temes per a infants petits pot ser un problema i no entendre en la seva totalitat allò que es vol transmetre. Considero que tots els recursos que se’ns van presentar a l’aula poden ser de gran utilitat per treballar-los amb els nostres alumnes i que d’aquesta manera els hi donem moltes més eines de treball, activitats molt diverses i interessants i molt divertides que poden motivar als alumnes de maneres molt diferents i, alhora, interessants.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario