En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

sábado, 5 de noviembre de 2011

Dijous, 3 de novembre de 2011.

Aquest dijous la classe ha estat una mica diferent d’altres que ja hem experimentat.
En comptes de treballar en primera persona diferents aspectes digitals que, anem aprenent a mesura que avança el curs, ens hem de dedicat a investigar. No vull dir que en altres classes no haguem investigat però sempre hi havia un “toque” pràctic al final de la classe, o sempre ens emportàvem feia per tal d’acabar-la i manejar també a casa diferents aspectes i programes relacionats amb l’alfabetització digital, aquesta vegada però ha estat diferent. En definitiva, que deixàvem la nostra “petjada”, per dir-ho d’alguna manera.
Potser només a mi mateixa m’ha semblat una classe amb variables respecte d’altres, el fet de dir que ha estat diferent és perquè hem dedicat els nostres 90 minuts a llegir i investigar sobre diferents temes, cada grup, més endavant, haurà de presentar als altres un determinat tema que prèviament s’havia escollit, avui hem escollit aquell tema i hem començat a provar diferents activitats sobre el mateix. La veritat és que ha estat interessant, ja que amb la meva companya anàvem provant mica en mica les diverses possibilitats que alguns programes, creats amb la finalitat de que els infants treballin diferents activitats.
Aquestes activitats les quals es desenvolupaven amb diversos programes informàtics, al meu parer, crec que ens ha donat moltes idees per tal de poder-les posar en pràctica a l’hora de treballar com a docents a la nostra pròpia aula. Treballar colors, música, experimentar amb activitats més complicades, etc, he trobat que són un bon recurs per treballar amb els infants, depenen sempre de les seves edats i també de les seves necessitats.

Crec també, que serà molt interessant poder explicar als nostres companys de classe com si fóssim nosaltres experts en la matèria i ells alumnes nostres, penso que serà una experiència molt enriquidora per tots  i que ens ajudarà a aprofundir molt més sobre el tema que hem triat per tal de posar-ho en comú amb tots i totes dins de l’aula, alhora que ens ajudarà a tenir molts més recursos digitals a l'hora de treballar a les aules d'infantil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario