En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

martes, 8 de noviembre de 2011

Dimarts, 8 de novembre de 2011.

Avui la sessió a l’aula ha estat portada a terme amb l’Àngels, que sempre és l’encarregada de revelar-nos diferents aspectes sobre molts programes o aplicacions, algunes més fàcils d’utilitzar que d’altres, però a les que podem trobar un sentit pràctic, tant per al nostre ús personal, com per posar-ho en pràctica amb els infants de l’aula.
La sessió d’aquest matí ha estat adreçada a com podem treballar els textos de Microsoft Word. La veritat és que ha estat interessant i he entès perquè moltes vegades allò que m’agradaria fer amb els textos no és possible, i és que en moltes ocasions no “toco” l’aplicació correcta per  tal de que el text no se’m mogui massa, no canviï la seva aparença, etc. Però, d’altra banda també haig d’admetre que molts conceptes que avui s’han explicat crec que ja els tenim assolit des de fa temps.
Una “segona part de la classe”, ha estat adreçada a altres àmbits relacionats amb les formes tipogràfiques. En realitat no havia tingut cap aproximació a aquestes formes mai i realment he trobat que són una formes força interessant alhora que també trobo que són difícils de fer. Indagant a l’aula, he trobat un format de Photoshop a on es poden crear aquestes formes tipogràfiques a partir de fotografies i la veritat és que m’ha semblat molt interessant i atractiu. Jugar amb paraules o amb les formes dels números per tal de crear una imatge a partir de res és difícil, d'igual manera que jugar amb les ombres, trobo molt més complicat fer-ho a sobre d’una fotografia, crec que són treballs realment macos, els quals m’agradaria experimentar algun dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario