En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

sábado, 19 de noviembre de 2011

Dimarts, 15 de novembre de 2011.

Molt bona tarda Bloggers/es!!! Avui vull fer referència a la classe que va tenir lloc el passat dimarts, en la que vam experimentar amb un nou model de moodle que per a mi va ser tota una novetat i alhora interessant. A la estona que vam tenir a l’aula per poder experimentar amb el programa vaig descobrir noves formes de veure aquest tipus d’eina que fem servir cada amb la feina de la universitat, tot i que no és el mateix model de moodle la veritat és que és molt semblant. Vaig poder comprovar com es creen activitats, com s’esborren, com es pugen arxius, etc.
La veritat és que va satisfer molt la meva curiositat, ja que sempre veiem el nostre moodle de d’una altra perspectiva, la d’estudiant, i en aquest cas nosaltres mateixos som els que creem activitats, les qualifiquem, fem comentaris, etc, és a dir, tot allò que fan els nostres professors/es de la universitat a les nostres assignatures. També va ser molt interessant aprendre a posar en els nostres comptes personals diferents eines complementàries, hem va agradar molt poder afegir diferents instruments i eines per tal de que els meus companys/es d’aula poguessin visualitzar diverses aplicacions amb les que conta el programa (rellotge, wikipedia, afegir activitats al calendari, etc).
Penso que el fet de treballar amb aquests tipus de programes és molt interessant i ens ajuda a saber utilitzar-los per tal de poder-los posar en pràctica quan exercim de mestres amb els nostres infants, saber com funciona aquest tipus de programa des d’una perspectiva diferent de la que estem acostumats, personalment penso, que ens ajuda a estar en continu contacte amb les noves tecnologies i com les podrem utilitzar en les nostres pròpies classes amb alumnes de totes les edats. Crec que no hem de tancar-nos i conèixer només un únic programa de treball i de comunicació amb els altres, sinó que és molt positiu saber manejar encara que en allò més mínim diferents possibilitats de treball a les escoles per tal de tenir una petita idea d’allò que ens podem trobar en altres centres educatius, així com també de la seva manera de treballar activitats, de comunicar-se amb alumnes i famílies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario