En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

viernes, 28 de octubre de 2011

Dijous, 27 d'octubre de 2011.

El primer que hem ve al cap quan penso en la sessió d’ahir a l’aula és la gran quantitat de nous conceptes i de noves formes de treballar que vaig experimentar i aprendre.
La veritat és que el fet d’anar a la conferència de “Francesc Busquets” que va tenir lloc a la Universitat hem va ajudar força a entendre i comprendre molt millor  el programa “JCLIC”, i això va ser precisament allò que vam treballar a l’aula.
Realment crec que aquests és un programa que ens serveix com a recurs important dins de les aules, ja que com a educadors/es cada vegada penso més que és molt important comptar amb diversos i diferents recursos a l’aula per tal de treballar amb els nostres alumnes de manera correcta, desenvolupant molts i diferents aspectes en els mateixos. Per tant, l’eina de treball de JCLIC ens dóna l’oportunitat de treballar diferents activitats amb els nostres nens/es i no tan sols això, sinó que les mateixes activitats poden ser creades per nosaltres mateixos com a professors, amb la qual cosa podem treballar diferents temes que siguin essencials per a nosaltres i alhora importants.
De la mateixa manera però, treballar de manera conjunta, tant a l’aula com a casa, amb el nostre company de feina penso que també és un punt positiu per portar a terme les activitats que hem de crear a partir d’aquest programa, ja que no tothom tenim els mateixos punts de vista i sempre podem aportar diferents coses als altres, de la mateixa manera, els altres sempre poden ensenyar-nos d’altres.
Resumit, la sessió a la Universitat crec que ha estat una de les més profitoses fins al  moment, i que amb allò que hem après penso que se’ns obre un nou món de possibilitats que podem tenir a la nostra mà i aplicar de la manera que creiem més convenient amb els nostres propers alumnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario