En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

viernes, 23 de diciembre de 2011

Dijous 15 i dijous 22 de desembre de 2011.

He decidit fer una reflexió conjunta de dos dies diferents perquè les dues sessions de classe corresponen a la creació, i a la posterior posta en comú, d’un treball concret amb el que realment puc afirmar que he après moltes i diverses coses. Aquest treball rep el títol de “L’ús de les TIC a la Farigola del Clot”, escola a la qual vam poder anar veure i observar la seva forma de treballar les TIC amb nens/es que es troben a Educació Infantil.
El dijous 15 de desembre vaig poder posar en comú, conjuntament amb totes les companyes del meu grup de treball, tota la informació que vam poder recollir sobre el centre, relacionat amb les TIC, vam fer un Power Point, també de manera conjunta per tal de poder-lo exposar al dijous següent a l’aula. La veritat és que el fet de poder treballar en grup va ser molt positiu per a mi mateixa, igual que l’última vegada que ho vam fer dins d’aquesta mateixa assignatura. El fet de poder treballar d’aquesta manera i contrastar diferents opinions a l’hora de realitzar el treball, de seleccionar la informació més rellevant que es vol destacar i que posteriorment explicarem als nostres companys de classe, etc.
En segon lloc, fent referència a la sessió de classe del 22 de desembre, la veritat és que encara hem va semblar molt més interessant. No vull dir que el fet d’observar una escola en la que podem veure que les TIC estan força integrades en ella no sigui interessant però, el fet de poder escoltar les experiències dels meus companys/es de classe i d’aprendre noves i diverses maneres de poder treballar amb els infants a l’aula crec que va ser molt i molt interessant. La veritat és que després d’escoltar totes les exposicions orals que vam fer durant aquesta sessió a la universitat ara penso que tinc molts més recursos per tal de poder posar en contacte als infants i a les noves tecnologies de manera fàcil però, alhora, de manera que aprenguin de manera significativa i interioritzin aquells conceptes que els volem transmetre sobre aquestes TIC per tal de que tingui una primera base sobre l’ús de les tecnologies i vagin progressant amb la nostra ajuda. Per tant, la nostra formació com a mestres és molt important i he pogut adonar-me que en moltes escoles diferents hi ha una formació de mestres sobre les TIC per tal de que les seves classes siguin molt més completes i que podem transmetre als nostres alumnes tot allò que ells necessiten per avançar en la seva formació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario