En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

miércoles, 14 de diciembre de 2011

Dimarts, 13 de desembre de 2011.


Aquets dimarts a classe hem treballat amb diferents imatges. Aquestes imatges les cercàvem a Internet (Google), i a partir d’aquí les anàvem modificant. Aquesta modificació consistia en pintar els diferents elements de les fotografies, que realment eren imatges de diferents fruites, de maneres molt diverses. La finalitat última de l’activitat era la de veure com canvien les imatges a mesura que les anem omplint de colors, i com, a la vegada, podem jugar amb diferents ombres i tonalitats en aquells detalls que volem destacar de la mateixa imatge. Aquestes modificacions les vam fer amb el programa "CorelDraw"
La veritat és que m’ha semblat una activitat molt interessant, encara que a vegades una mica complicada. Crec que amb els nostres futurs alumnes podrem utilitzar aquesta manera de treballar imatges, per exemple, amb fotografies que hagin fet ells mateixos a l’escola o fora d’aquesta. En realitat trobo que és una activitat complicada de portar a terme en la seva totalitat, i que pot ser els infants no seran capaços de treballar les imatges de manera correcta però, com a docents penso que és una bona eina de treball per proposar activitats a partir d’aquestes imatges,  que al final semblen dibuixos molt atractius a la vista per la quantitat de color que els hi afegim.
Al acabar la classe però, no havíem acabat l’activitat totalment, per tant el següent dimarts haurem de tornar a treballar les imatges, amb la qual cosa, no he pogut veure el resultat final de l’activitat ni tampoc he tingut l’oportunitat de valorar el programa i totes les seves aplicacions totalment. Espero, sincerament, acabar l’activitat d’igual manera que la vam començar, amb curiositat i entusiasme per conèixer encara més propostes de treball que podem fer servir a les aules, perquè realment penso que aquesta és la essència de totes les activitats que fem a classe, que sentim realment que amb aquests programes podrem fer diferents activitats que ens serviran per introduir als nostres alumnes en el món de les noves tecnologies d’una manera lúdica i, alhora, molt interessant, fent-los aprendre significativament dia a dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario