En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

martes, 4 de octubre de 2011

Dimarts, 4 d'octubre de 2011.


El dia d’avui a estat ple de teoria i no molta pràctica. Amb l’Àngels hem parlat sobre diferents aspectes referents a la imatge digital, als colors d’aquestes imatges que realment considero que són importants, a les propietats d’aquest color, etc. En general penso que ha estat una classe bastant interessant, ja que considero que poc a poc anem aprenent diferents aspectes relacionats amb les noves tecnologies (TIC)  i amb l’ús que podem donar a aquestes no tant sols a nivell professional, amb infants, sinó també a nivell personal per tal de treure molt més profit a tot allò que descobrim.
Tot i que molts dels aspectes dels quals hem parlat crec que són força interessants la veritat és que m’han sortit molts dubtes i inquietuds sobre el tema de les imatges digitals. Pel que fa la teoria exposada a l’aula, penso que la classe, com he apuntat abans, ha estat bastant magistral i gens pràctica, ja que no ens ha donat temps de posar en marxar diferents projectes relacionats amb aquest tema. Crec que a la sessió que tindrà lloc la següent setmana tots els meus dubtes s’esbandiran i tot serà molt més fàcil de comprendre perquè allò que realment trobo molt interessant és que a més de que el professor/a, en aquest cas l’Àngels Ruiz, ens doni unes certes nocions de teoria la classe realment comença quan alhora ho fem nosaltres mateixos/es amb el nostre treball individual i de grup, amb la qual cosa crec que tots sortim de l’aula amb la sensació d’haver après diferents aspectes importants pel món que avui dia habitem.
Per finalitzar m’agradaria remarcar que tot i que no hem tingut oportunitat d’experimentar amb els recursos que la professora ens ha aportat allò que realment m’ha quedat marcat és que ara entenc, més o menys, perquè les meves fotografies digitals a vegades no es podien observar amb total nitidesa a l’ordinador o perquè a l’hora de “jugar” a fer canvis en aquestes sempre perden la seva qualitat.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario