En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

viernes, 21 de octubre de 2011

Dijous, 20 d'octubre de 2011.

Avui la classe que hem portat a terme ha estat diferent. La metodologia que hem portat a terme durant tota la classe ha estat en un aula totalment normal, amb normal hem refereixo sense ordinadors, i exposant les nostres opinions sobre allò que ens van semblar les diferents lectures que vam llegir cada grup.
Realment, considero que va ser una classe molt profitosa, tot i que al final d’aquesta no vam tenir gaire temps per discutir cada tema com calia, la veritat és que personalment crec que vaig aprendre bastant sobre el món de les tecnologies amb les aportacions i explicacions dels meus companys/es d’aula.
També penso que el fet de fer una posta en comú d’un treball realitzat per grups és una eina de treball molt interessant tant per treballar de manera cooperativa amb els teus companys/es del mateix grup de lectura, com també amb la manera en la que se’ns dóna l’oportunitat d’explicar als altres allò que hem après durant el nostre treball, les sensacions que ens han aportat les diferents lectures, etc. D’igual manera, crec que aquesta posta en comú és un mètode per donar peu a futurs debats entre tots els membres de l’aula, veient diferents punts de vista sobre un mateix aspecte i d’aquesta manera adonant-nos de que no tothom pensa el mateix que nosaltres sobre un mateix aspecte i també facilitant-nos l’oportunitat d’argumentar sobre un tema, que personalment considero molt present.

El fet de poder conèixer diferents articles relacionats amb el món de les noves tecnologies m'ha semblat molt interessant, pel fet de que en realidad gairebé no conec cap autor sobre aquest món que hem comença a cridar molt l'atenció per la inmensitat de possibilitats que ens aporta a tothom per tal de poder treballar a l'aula tant com a mestre com també com a alumne.
Per últim, m’agradaria destacar que el fet de treballar d’aquesta manera els diferents documents que vam tenir a la nostra disposició ens ha donat l’oportunitat d’indagar molt més sobre aquell tema en concret, hem aprofundit sobre el mateix alhora que hem fet un aprenentatge, al meu parer, significatiu de tot allò que els textos ens aportaven.

No hay comentarios:

Publicar un comentario