En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

miércoles, 12 de octubre de 2011

Dimarts, 11 d'octubre de 2011.

Avui m’agradaria començar aquesta reflexió amb una frase: “Quina classe més intensa”. Realment ho ha estat, no només per les explicacions que cada se’ns fan sobre diversos aspectes digitals sinó també per la gran quantitat d’informació que hem de processar dins del la nostra pròpia memòria interna.
La veritat és que aquesta sessió dóna per reflexionar sobre moltes coses que he après de mica en mica, aquesta vegada però la classe si que ha estat pràctica i molt més entenedora, amb la qual cosa he pensat en la importància de veure i manipular allò que se’ns explicar alhora que l’hem d’intentar interioritzar de manera significativa per tal de donar-li un veritable sentit a tot allò que anem aprenent. Un professor/a pot explicar-te un munt de teoria de manera més o menys entenedora però és quan poses en pràctica aquells nous continguts, quan realment ets plenament conscient d’allò que has entès i d’allò que no.
Pel que fa aquesta sessió, en general, m’ha agradat força, tot i que considero que hauré de reflexionar i fins i tot investigar molt més sobre els continguts donats a l’aula. No és que no haguem entès el que se’ns explicava, és que crec que cada nou contingut que anem interioritzant té el seu propi procés per  entendre-ho en la seva totalitat i crec que en aquest punt és on avui he perdut el fil.
Però realment per a mi mateixa això suposa investigar i ampliar el meu coneixement sobre fotografies, que és el contingut que hem treballat avui. Els components de les “fotos”, les seves qualitats, la pèrdua d’aquesta qualitat va en relació a la seva mida o al seu pes, i la pèrdua d’intensitat en els seus colors també tenen molt a veure amb la manera en la qual manipulem aquestes imatges.

No hay comentarios:

Publicar un comentario