En aquest blog metareflexiu us convido a llegir algunes de les relexions que he fet sobre AD.

viernes, 23 de septiembre de 2011

Dijous, 22 de setembre de 2011.

Durant la sessió d’ahir a l’aula se’ns va informar, a tots els alumnes de la classe, que hauríem de crear aquest blog, que just ara començo, i que en ell haurem de reflexionar sobre les sessions que anirem realitzant a l’aula.
Personalment, el fet de poder experimentar amb noves i innovadores formes de treballar hem va suposar tot i repte personal, ja que mai he tingut l’oportunitat de treballar amb nous programes pertanyents a les noves tecnologies. Alhora també hem fa fer pensar que segurament podré anar descobrint la immensitat de possibilitats amb les que podrem treballar com alumnes i també com a professors en un futur. D’aquesta manera vaig pensar en les diferents maneres de treballar dins de les aules amb els nostres propis alumnes ajudant-los a comprendre nous conceptes així com també a aprendre a descobrir a poc a poc les noves tecnologies amb les quals crec que podran sentir curiositat i treballar de maneres molts diferents tant a nivell individual com també en diferents grups.  
D’altra banda també crec que tenir l’oportunitat d’anar descobrint diferents recursos tecnològics amb la feina que se’ns demana a nivell individual o de grup fora de la mateixa aula és un factor positiu per indagar i sentir curiositat per nosaltres mateixos i per tot allò que anirem descobrint a mesura que avanci el curs, crec que és un bona manera de fer que els alumnes es preguin l’assignatura de manera positiva i al mateix temps que tothom tingui una participació activa.
Una qüestió que realment hem va sorgir a l’aula va girar entorn a  quines serien les formes de treballar amb les TIC amb infants tan petits, de quina manera podríem introduir-los en aquest món i anar ampliant els seus coneixements cada any.
Per últim, penso que aquesta nova assignatura se’m presenta com un repte personal i que ella vull arribar a comprendre i aprendre molts aspectes diversos que hem seran útils, ja que avui dia gairebé tot el món gira entorn a les noves tecnologies.


  



No hay comentarios:

Publicar un comentario